Signal

Uniformer sender signaler til omverdenen. Hvad enten det skal være imødekommende, synligt eller autoritært, er vores designere specialister i at omsætte behovet for signalværdi til uniformens udtryk. Skal der være klassiske referencer som markerede skuldre og guld, eller er det virksomhedens corporate udtryk, som skal være det bærende? Mammut sørger for, at uniformens udtryk og snit udsender de rette signaler. Det er selve uniformens berettigelse.

Synlighed

Uniformer skaber identitet. Derfor tager vi altid udgangspunkt i at afkode den enkelte kundes organisation, historik, funktionelle behov og profil. Hvilke værdier skal uniformen kommunikere og hvilke behov er der for, at uniformen er synlig i store mængder? Når medarbejderen tager uniformen på, er det samtidig virksomhedens image og medarbejderens funktion og tilgængelighed, der signaleres til omverdenen. Det skal være synligt. Altid.

Myndighed

En uniform sender et universelt signal om service, tryghed, problemløsning og autoritet. De signaler kan komme til udtryk via snit, materialevalg, farvevalg og klassiske referencer, som hat eller brede skuldre. Uniformens vigtigste opgave er, at bæreren tager rollen på sammen med uniformen, og at modtageren forstår budskabet. Vores designteam ved, hvordan det gøres.
Mammut Work Wear A/S | CVR: 89926211 | Tekstilbuen 1, DK-4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 55 72 70 22