Research

Research er et vigtigt arbejdsredskab hos Mammut. På vores rejser er vi i tæt dialog med vores leverandører om metervarens funktionalitet og materialeudvikling, og det testes løbende på DTI - Teknologisk Institut for at leve op til uniformbrugerens skarpe krav. Hvis vi opdager noget nyt, bliver det afprøvet, så det hurtigst muligt kan komme vores kunder til gode.
Link til testrapport

Udvikling

Udvikling af nye materialer og designs foregår i tæt dialog med vores kunder. Krav og behov flytter sig, og vi udvikler os på lige fod. Det kan lade sig gøre, fordi vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som kontinuerligt har nye idéer. Det betyder også, at vi til enhver tid arbejder på at matche behov og muligheder. Når kvalitetskravet er opfyldt, er vi klar til produktion.

Samarbejde

Vi har et tæt samarbejde med DTI - Teknologisk Institut, som via deres testlaboratorium, netværk og forskningsbaserede erfaring konstant holder os opdaterede på den nyeste udvikling inden for materialer. Det betyder, at intet går vores næse forbi, og at vores materialer altid er gennemtestede.

Nyeste materialer:
Outlast
Mammut Work Wear A/S | CVR: 89926211 | Tekstilbuen 1, DK-4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 55 72 70 22